Propaangas is een van de oudste brandstoffen die gebruikt wordt om te koken. Vele top chefs koken op gas omwille van de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid.

Het gasfornuis

Gasvuren staan bekend om hun zeer nauwkerige bediening. De vlam op het fornuis is makkelijk te regelen waardoor je meer controle krijgt bij het koken, en zorgt voor een instante temperatuur. 
Ook groot-keukens van bedrijven, ziekenhuizen en scholen kunnen gebruik maken van propaangas. Voor één maaltijd is maar 60gr propaangas nodig. Alle professionele toestellen kunnen op propaangas aangesloten worden: de sequentiele brander, stoomovens, frietketels, enz ... er bestaan veel innovatieve toepassingen om te koken met propaangas! 

Kwaliteitsvolle en vrijstaande gasfornuizen

     
Boretti Gasfornuizen Aga Gasfornuizen Falcon Gasfornuizen

Vrije tijd en buitenshuis koken

Barbecues, kamperen, familiefeesten, ... er bestaan een tal van gelegenheden wanneer we niet thuis in onze keuken koken. Buitenkeukens, draagbare en kleine barbecues, gasfornuizen, grillplaten, ... Er bestaan enorm veel toestellen voor vrijetijdsgebruik. 

De gasbarbecue

Gas BBQ's zijn praktisch, eenvoudig en efficient. Van kleine tafel BBQ's geschikt voor pic-nics of kampeeravonturen, tot een ware buitenkeuken met een gas BBQ met vier branders, alle toepassingen zijn mogelijk. 

Gaskookplaten

Makkelijk en meeneembaar, voor een gezonde en snelle keuken op verplaatsing. Ideaal voor op de camping. 

Gasbranders

Gasbranders en gaspitten zijn ideaal om te koken voor jeugdkampen of andere evenementen

Enkele verdelers van gas BBQ's 

   
Alpina Grills  Hendi Equipment