Woon jij toevallig in een gebied waar geen aardgas is maar wil je toch gas gebruiken in je woning? Dan is propaangas een perfect alternatief! 

Propaangas, een zalig comfort

Propaangas en aardgas bieden hetzelfde comfort. Een gasvuur, vloerverwarming, warm water productie, centrale verwarming, ... alle toepassingen zijn mogelijk met propaangas

Propaangas als tijdelijke oplossing

Als je gaat wonen op een plek waar nog geen aardgasaansluiting is biedt propaangas de ideale oplossing! Vanaf u kan aansluiten op het aardgasnetwerk kan je met een kleine aanpassing aan de sproeikoppen van je ketel gemakkelijk, en zonder bijkomende kosten overschakelen op aardgas. U moet enkel uw leverancier verwittigen zodat zij uw gastank kunnen verwijderen. 

 

Gunstig wonen op het platteland

Als je op het platteland woont is het belangrijk om te streven naar duurzaamheid, door het landelijk wonen te combineren met duurzame energie. Regenwater recupereren, voldoende isoleren en ventileren, ... Maar je kan het meeste doen door alternatieve energiebronnen te gebruiken. Verwarmen met propaangas is daarom een ideale oplossing.